Китайски хороскоп за 2019 за всички зодии

Според китайската астрологична традиция, знака за 2019г. е на жълтото земно прасе, чийто елемент е Земя

  • clock 30 декември 11:36
  • bubble 0
  • 387
Развлечения / Любопитно Китайски хороскоп за 2019 за всички зодии

Новата китайска лунна година, започва на 5 февруари 2019 г. и завършва на 24 януари 2020 г. Според китайската астрологична традиция, знака за 2019г. е на жълтото земно прасе(свиня, глиган), чийто елемент е Земя. В източните страни Прасето се счита за собственик на двора, символ на страст, наивност, удоволствие и богатство. Какво можем да очакваме от следващата година?

От духовна гледна точка Бог разделя животните на чисти и нечисти:
„Измежду животните всяко що има раздвоени копита и е с разцепени копита, и преживя, него да ядете.“ (Левит 11)

Прасето е смесено животно-има външни признаци на чисто животно (разцепени копия), но вътрешно е нечисто (не преживя). Прасето "създава впечатление", че е чисто и "мами" хората. " Лошо е, когато някой е духовно нечист, но е много по-лошо, ако мами другите, убеждавайки ги в обратното.

Може би "измамата", е това коeто определя специалния статус на годината на прасето. Възможно е да бъдем подведени от лидери и хора, които се представят за благочестиви, но единствената им цел е да ни съблазнят. И тъй като Господаря на годината Прасето, символизира материалните богатства и похотта, има вероятност много от нас да бъдат съблазнени от удоволствията и да се отклонят от духовното си развитие. Затова, трябва да сме много внимателни.

Що се отнася до материалното измерение на годината, китайските астролози, се разделят на две. Възможно е това да се дължи, на самата двойствена природа на Прасето. Едните твърдят, че Прасето не го привлича духовното развитие, така че този период ще е доста материален и достатъчно финансово благополучен за всички. Търговията и промишлеността, ще процъфтяват, хората ще станат по-спокойни и общителни. Това ще бъде година на изобилие, удоволствия, развлечения, комфорт.

На противоположна страна е мнението на другите, те казват, че годината ще е злощастна и са възможни много конфликти, противопоставяне, финансова криза, природни бедствия-наводнения и урагани. В предвид двойствеността на Прасето, напълно е възможно и двете тези да са верни.

На индивидуално ниво, колкото повече вашият знак е съвместими с този на Прасето, толкова по-добра ще бъде за вас 2019г. Какво ви очаква в годината на прасето, може да прочетете, като изберете своя знак.

Плъх

Обща прогноза

Китайският хороскоп за 2019г. указва, че животът на представителите на зодия Плъх, ще бъде достатъчно стабилен. Прасето е настроено по-отношение на плъха, приятелски, така че може спокойно да правите планове и да живеете пълноценен живот, без да се тревожите за клопките. Тези, които харесват спокойният и монотонен живот, без да се напрягат, ще могат да си го позволят. Но и тези, които предпочитат активния живот, също няма да срещнат пречки.

Но трябва обаче да се подготвите и за непредвидени събития, които могат да ви изкарат от строя. Определено имате планове за тази година, но от време на време, нещо може да ги дестабилизира. За щастие, всяко препятствие ще бъде временно и няма да е твърде притеснително. Въпреки че ще бъдете много щастливи, трябва да следите за поведението си. Обстоятелствата ще са благоприятни, но не си струва да предизвиквате съдбата.

Ако започнете да действате безразсъдно, ще се сблъскате с неприятности, с които няма да е лесно да се справите. Принципът е прост: колкото по-голям е рискът, толкова по-опасен е за вас. Добро решение ще бъде, да се придържате към обичайния си начин на живот. Действайте според предварително подготвения план и не се опитвайте да взимате решения въз основа на емоции или интуиция.

Общо казано, годината ще е добра за почти всички представители на зодията. Изключение ще са само тези, които имат сериозен подход към живота. За тях може да е малко по-трудно. Причината е прозаична, енергията на Прасето предразполага към забавления и оптимизъм, отколкото към консервативен песимизъм. Така че, ако искате да увеличите шансовете си за успех, трябва да се отпуснете. Най-добрият път за постигане на целите е точният план, комбиниран със свободния подход към живота. Може да парадоксално, но тези две привидно противоречиви понятия могат да се допълват и взаимно да се укрепват.

Любов

Що се отнася до любовта, тази година ще е изключително успешна. Представителите на противоположния пол, ще се силно привлечени от вашата особа. Изключителният успех, ще ви достави голямо удоволствие, но ще има и неочаквани странични ефекти. Възможно е, да се почувствате ограничени и емоционално уморени от цялата ситуация. Затова е важно, тази година да сте по-умерени в романтиката. Благодарение на това, всичко трябва да е наред.

Тези които са в постоянна връзка, може да имат не по-малко проблеми заради своята привлекателност. Успехът с противоположния пол, може да доведе до измяна. Някои ще бъдат изкушени или съблазнени. Така че, ако цените партньора си, не му давайте повод за ревност. Защото може да унищожите това, което е най-скъпо във вашият живот.

Пари

Успехът във финансовите въпроси, през 2019 г. за съжаление, може да се промени. Възможно е да похарчите много пари тази година. За какво? Основно за забавления, развлечения или да вложите пари в неуспешни проекти. Последното обаче може да бъде избегнато, по лесен начин. Достатъчно е да анализирате предварително много внимателно ситуацията на пазара и да основавате всяко свое решение за инвестиране, на солидни аргументи. Тук няма място за емоции.

Отчитайте фактите и тенденциите. Не се опитвайте, да уловите всяка предоставила ви се възможност. По-добре следвайте пътя на по-малко печелившите, но по-безопасни инвестиции. Също така си струва да се отбележи, че може да сте податливи на здравословни проблеми, за които да похарчите много пари. В този случай обаче, всичко зависи от вас. Ако се погрижите предварително за себе си, загубите - финансови или здравни - ще бъдат минимални.

Кариера

Тази година, ще бъде благоприятна за вашата професионална кариера, въпреки че не може да се каже, че това би довело до значително увеличение на доходите. Но сега, ще имате шанс да се измъкнете от ограничените влияния на настоящите си колеги или началници. Възможно е, да промените местоработата си или да заминете за друга страна. Или може би, ще се преместите в друг град в търсене на по-добра работа.

Ще получите много оферти, така че най-накрая ще трябва да вземете окончателно решение. Новото място може да се окаже с големи перспективи. Ще напредвате в кариерата благодарение на подкрепата на приятел, който е бил до вас в продължение на много години. Освен това, всички промени ще доведат до необходимостта от по-нататъшно образование, а тези които вече имат достатъчно знания, ще ги приложат на практика.

Семейство

Представителите на зодия Плъх, добре се разбират с членовете на семейството си и могат лесно да отгатват техните нужди и желания. Тази година, ще имате и възможности да ги удовлетворите. Ако добре организирате ежедневните си задължения, има шанс за няколко семейни пътувания. Може би те няма да са твърде надалеч, но със сигурност ще донесат много радост.

Ако е имало спор, между вас и член на семейството, той може да бъдат окончателно прекратени. Няма смисъл да го изостряте и да се надъхвате един срещу друг. Енергията на годината е благоприятна, за погребване на старите вражди и за съвместно прекарване на времето. Сега ще сте вдъхновени, да решите всички семейни конфликти.

Здраве

През тази година, са възможни някои здравословни проблеми. Преди всичко безвредни инфекциозни заболявания и случайни наранявания. По-възрастните, ще са особено уязвими към последното. Ако имате проблеми със ставите, не отлагайте посещението си при лекар.

За да намалите вероятността от здравословни проблеми, си струва да обърнете повече внимание на диетата. Много хора мислят, че начинът на хранене не е важен, но това е грешка. Състоянието на здравето е силно свързано с това, което ядем. Промяната в начина на хранене, ще бъде ключова задача за вас през 2019 г. От това може да зависи, по-нататъшното ви добро самочувствие.

Бик

Обща прогноза

Китайският хороскоп прогнозира, че 2019, ще бъде сравнително посредствена година за представителите на зодия Бик. Така че, не трябва да имате твърде високи очаквания. По-добре е да се съсредоточите върху подобряване на предишните си постижения и укрепване на тяхното положително въздействие, върху общата житейска ситуация. По голяма част от годината ще премине доста тихо, без много вълнения. Но това за вас, не е лоша новина, защото по природа сте спокойни хора.

Може да се окаже, че в крайна сметка, ще бъдете доста доволни от развитието на много въпроси. Особено ако сте настроени оптимистично, с течение на времето ще постигнете успех. Стабилността ще доведе и до възможността за личностно развитие - усвояване на нови умения и подобряване на съществуващите. Също, ще имате шанс да станете по-добри хора в много отношения. И въпреки че няма да видите резултата от работата си веднага, със сигурност ще оцените ефектите от постигнатото в бъдеще.

Няма съмнение, че през 2019 г., трябва стриктно да изпълнявате всичките си задължения. Не става въпрос за постигането на някакви невероятни висоти, а просто да вървите в крак с другите. Трябва да имате предвид факта, че тази година ще е малко по-трудна. Въпреки това, ако сте предпазливи в поведението си, всичко ще бъде успешно. Препоръчва също да се грижите за добрите отношения със съседите. Хората, живеещи в близост до вас, ще играят важна роля по отношение на вашето благосъстояние и работоспособност. Тези, които поддържат положителни съседски отношения, ще имат много повече енергия за работа, благодарение на която, ще постигнат по-добри резултати.

Тази година си струва да сведете до минимум стресовите ситуации. Избягвайте спорове с колегите и членовете на семейството си. Останете спокойни и търсете конструктивни решения, вместо да създавате атмосфера, пълна с антагонизми и взаимни оплаквания. Със сигурност ще се чувствате по-добре с хора, които се усмихват и позитивно гледат на обкръжението си. Ако се грижите за по-възрастни хора, трябва да бъдете изключително предпазливи. Възможно е влошаване на здравето. Внимателно наблюдавайте и следете за всеки - дори и на най-малкия симптом на аномалия.

Любов

Като цяло вашият личен живот през 2019 г., ще бъде доста скучен. Ще бъде същото и в любовта. За съжаление, не се очертават силни емоции, вълнения и луда любов, за която много мечтаят. Факт е, че с партньорствата, може да нямате късмет. Няма значение дали сте необвързани или имате постоянна връзка. Възможно е да се сблъскате с някои усложнения, в отношенията си с партньора. Китайският хороскоп за 2019 г., предвижда караници и недоразумения и това може да ви причини много страдания. Въпреки това, ше трябва да се справите с любовните разочарования.

Вероятно не една среща ще бъде провалена, а и не е изключено просто да бъдете измамени и използвани. Трябва да сте много внимателни с новите запознанства, не всеки ще има добри намерения към вас. В брака, нещата също няма да се развиват твърде добре. Неудовлетворението може да доведе до предателство и дори раздяла. Има обаче начин, да се защитите от всички негативни събития. И това е сдържаността: в речта, мисълта и действията. Ако поемете контрол над себе си и не си позволите прекомерно да преувеличавате събитията, това може да сведе до минимум повечето опасности. Може би, дори и всичките.

Пари

Тази година, няма да може да разчитате на силна подкрепа във финансовата сфера. Доходите ви ще бъдат посредствени, макар и достатъчни. За съжаление има голяма вероятност за финансови загуби. Още по-лошо е, че вината за това, ще е изцяло ваша. Инвестициите, също ще бъдат много опасни през тази година. Следователно, трябва да разработите подробен финансов план, за да се справите. Трябва също така, да избягвате всякакви заеми, хазартни игри или да ставате гаранти на приятели или роднини. Всяко рисково движение сега, може да се обърне срещу вашите интереси.

В романтичен план, трябва да обърнете специално внимание на представителите на противоположния пол. Това е така, защото може да похарчите твърде много пари за срещи и общуване. Под влиянието на емоциите (илюзии за любов), няма да може да се въздържате да демонстрирате своята платежоспособност. И всичко това, за да впечатлите другия човек. За съжаление, нищо няма да може да спечелите по този начин ... може би единствено изпразване на банковата сметка.

Кариера

Що се отнася до професионалната кариера, ще се опитате да демонстрирате вашата сила на волята и упоритост. Ще искате да спечелите престиж и власт. Ще успеете ли? Частично да. Проблемът е, че с властта обикновено идват многобройни задължения и огромна отговорност. А това може да е прекалено голяма тежест. По отношение на кариерата, 2019 ще бъде доста добра, ако работите в отрасъл, свързан по някакъв начин със служба на държавата - полиция, гранична охрана, пожарна, политика, администрация.

Тук няма да има застой. Но трябва да сте подготвени за кризисни ситуации, като например проблеми с паричния поток, загуба на ключови служители или вредни действия на конкуренти. През 2019 г. винаги трябва да имате готов авариен план - за всеки случай. Колкото по-добре сте подготвени за неочакваните трудности, толкова по-добре ще се справите. Така ще реагирате на възникналите кризи с достатъчно твърдост и няма да допуснете никакви рискове.

Семейство

Заслужава си да обърнете специално внимание тази година, на темата за безопасността. Има вероятност за кражба. Но това не е всичко, членовете на вашето семейство, също може да бъдат изложени на риск от емоционална гледна точка. Най-добрият начин да се поддържа относителна хармония в семейството е, да провеждате често откровени разговори. Нервите трябва да държите под контрол и да се опирате на логически аргументи. Накратко: спокойствие и самоконтрол.

Еднакво голяма сила, ще ви бъде необходима и при съвместните пътувания. Всяко пътуване, може да се превърне в истинско изпитание за вас. Съвета за тази година е, да станете по-малко егоистични и да помните, че не винаги сте прави. И дори когато ви се струва, че правите всичко за благото на семейството, няма да е излишно да ги попитате за тяхното мнение. Старайте се повече да слушате и по-малко да говорите, така атмосферата в дома, ще се подобри значително.

Здраве

За съжаление, тази година, не може да разчитате на добро здраве. Така че, трябва да се погрижите за себе си. Още повече, че всяка болежка, ще ви причинява безпокойство. Ще се чувствате несигурни, защото сте свикнали да се радвате на доста добро здраве.

Източник на повечето здравословни проблеми, могат да станат нервите. Затова трябва да бъдете бдителни и своевременно да се заемете с профилактика, за да предотвратите по-сложни проблеми. Също бъдете внимателни, когато пътувате. През 2019 г. има тенденция за аварии. Така че, ако може да избегнете карането на кола на по-дълги маршрути, би било перфектно.

Тигър

Обща прогноза

Китайският хороскоп за 2019 г. предсказва, че представителите на зодия Тигър, ги очаква много добър период. По-голямата част от времето, ще премине с положителен знак- много важна роля за това, ще играят влиятелни хора, с които сте в добри отношения. Те ще ви помогнат по много въпроси, като по този начин ще подобрите социалната си позиция.
За да успеете през тази година, трябва първо да съхраните спокойствието си и да сте консервативни. По този начин със сигурност, ще изпълните вашите планове. Между другото, трябва да станете по-уверени. Не че имате проблем с това, но през 2019 г. ще имате шанс да развиете силата на волята си.

Положителните събития, ще привлекат към вас, също толкова положителни хора. Нови конфликти не се очертават, а от старите ще успеете да се отървете. Това е страхотно, защото сътрудничеството и добрите отношения с близките, са ключът към успеха през тази година. Това ще разберете на собствен гръб, когато един много важен проект, ще бъде осъществен благодарение на подкрепата на другите.

През 2019 г., трябва да се стараете, да сте по-внимателни в действията си. Енергията на годината, ще предразполага към забавления и ленивост и може да станете по-мързеливи, а в такава ситуация е лесно да направите грешки. Всяко едно невнимание в работата, особено тази свързана с документи, ще се окаже особено опасно. Ако пренебрегнете това, може да имате проблеми. Така че не забравяйте, че дори да успявате, си струва упорито да работите и да изпълнявате съвестно вашите задължения. И въпреки необичайно успешния период, ще има някои опасности, които могат ефективно да развалят добро ви настроение. З а да намалите опасностите, разчитайте на рационалното си мислене и доброто планиране.

Любов

Що се отнася до любовта, тук ще имате по-скоро нееднозначен късмет. От една страна, успехът няма да ви напусне. От друга страна, обаче, многото партньори могат да замаят главата ви и да станат източник на много проблеми. Тези в постоянна връзка, трябва да бъдат особено внимателни. Вашата популярност може да ви изкуши и да ви подтикне към изневяра спрямо любимия човек.

Като цяло, може да разчитате на успех в любовта. Но трябва да се ръководите не само от чувствата, но и от разума – така щастието ви няма да има граници. Всичко се разрушава, от не правилно поведение. Любовта е не само емоции, но и изграждане на трайни взаимоотношения - основани на честност и взаимно уважение към достойнството на партньора. Ако третирате връзката си, като нещо повече от начин да задоволите собствените си желания, ще достигнете до такова щастие, което е достъпно за малцина.

Пари

Как ще се развиват финансите през 2019 г.? Чудесно! Печалбата ще се увеличи значително и ще може да спестите много. Освен това, ще направите няколко успешни инвестиции, които ще доведат до задоволителни печалби. Със сигурност може да се каже, че това ще бъде една много печеливша година.

За съжаление, има и лоша новина. Вашите успехи, могат да привлекат вниманието на алчни хора и те да се опитат да ви ограбят. Трябва да сте много предпазливи, относно финансовите си постижения. Естествено е, да поискате да се похвалите. Обаче трябва да помислите два пъти, преди да го направите. Не на всеки, може да се доверите. Също така, през тази година, е възможен нов източник на доходи. Това може да бъде допълнителна работа, единичен проект или значителна награда. Но въпреки благоприятното време, бъдете внимателни и предпазливи.

Кариера

Енергията на годината на Прасето, ще донесе много късмет за вашата професионална кариера. Ще бъдете подкрепени от авторитетни и влиятелни хора. Тези хора имат широка мрежа от контакти, големи финансови ресурси и възможност да подкрепят вашите цели. Струва си да се възползвате от помощта им, защото крайните ползи могат да бъдат наистина огромни. Както виждате, има добра възможност за положителни промени в кариерата ви. Всъщност, може да направите истински пробив и да реализирате най-големите си мечти.

Много скоро ще се приближите до границата на целите си, които сте си задали преди много време. Когато това се случи, ще трябва да изготвите нови, далеч по-мащабни планове. Това е важно, защото действия без подходящи насоки, не се препоръчват през 2019 г. Със сигурност ще ви предложат по-висока длъжност и не само ще укрепите позицията си в компанията, но и ще докажете истинската си цена. По този начин, ще получи признание и ще убедите колегите си, че си струва да инвестират във вас.

Семейство

В семейния живот, всичко ще върви добре. Също така в семейните отношения може да се каже, ще цари ентусиазирана атмосфера. Въпреки че ще има някои спорадични конфликти, те няма да бъдат достатъчно сериозни, за да нарушат вашето благополучие за по-дълго време.

Всички планирани промени, свързани със семейната ситуация, имат голям шанс да успеят през 2019 г.

Необвързаните, имат голям шанс да сключат брак до края на годината. Дали брака, ще е успешен? Как иначе, особено ако на хоризонта се появи бебе. Когато става дума за отношенията с децата, ще намерите начин да общувате с тях, макар че няма да е лесно. Подрастващите могат да причинят неприятности, но нека бъдем честни - кои тийнейджъри не го правят? Няма да бъдете изненадани и ще разработите умен план, за да излекувате всякакви нездравословни взаимоотношения.

Здраве

Въпреки огромния успех през 2019 г., не трябва да сте твърде уверени. Още повече, че здравето ви ще бъде изложено на риск. Многобройните професионални и лични успехи, ще донесат умора и усещане за пълно изтощение. Стресът също, няма да ви подмине. В резултат вашето тяло, ще бъде отслабено и податливо на различни заболявания. Ако се появят някакви симптоми на заболяване, незабавно трябва да се обърнете към лекар. Не само защото ранното откриване на болестта позволява да се лекува по-ефективно, но и заради финансите.

Здравните проблеми могат да се окажат доста скъпи. Така че, ако се погрижите достатъчно рано за себе си, ще намалите разходите на по-късен етап. За щастие, има много хора около вас, които с радост ще ви помогнат при нужда. Те ще се грижат за вас, ще ви подкрепят при евентуално лечение или рехабилитация. Благодарение на тези хора, ще се чувствате по-добре, защото ще ви изпълват положителни мисли и чувство за принадлежност към нещо по-голямо - семейство, общност.

Заек

Обща прогноза

Това ще бъде една невероятна година - пълна с интересни предизвикателства, щастие и удовлетворение. И преди всичко, много забавления. Всичко ще работи, за да може да се отпуснете. Въпреки че няма да имате причини за нервност, ще бъдете изпълнени с положителни емоции - вдъхновяващи и подтикващи към действие. Ако попаднете в беда, ще получите помощ. Благодарение на това повечето ситуации, ще преминават гладко и всяка пречка под краката ви , ще бъде премахната бързо. Това е отличен период, защото ще ви позволи да постигнете големи успехи - професионални и лични и със сигурност ще се възползвате от него.

Стъпка по стъпка, ще се доближите до светлото бъдеще, за което отдавна мечтаете. Може да се каже, че 2019г., е времето, когато ще имате най-много възможности за изпълнение на вашите планове. Трябва да използвате това и да сте активни! Няма време за мързел и почивка, енергията в годината на прасето ще ви насърчава за действие. Тази година си струва да бъдете по-толерантни към другите. Не всеки може да разбира вашите действия. Няма смисъл да се обиждате и да влизате в конфликти заради това. В края на краищата, не всеки трябва да има същите възгледи за живота като вас. Ще спечелите много повече, ако се отдръпнете от такива хора и не се поддавате на емоции, когато някой ви атакува.

През 2019 г. може да имате известни трудности при адаптирането към околната среда, особено на необичайни места. Така че, ако промените мястото си на пребиваване или работата, трябва да имате това неудобство предвид. То бързо ще премине, просто трябва да бъдете търпеливи. С течение на времето, новите приятели ще разберат за вашата уникалност и ще ви приемат в своята група. Ще посетите много партита и социални събития, но трябва да сте селективни. В противен случай, лесно ще изтощите жизнените си сили. Внимавайте също за измамници, които искат да се възползват от вас. Те ще ви ласкаят, ще ви предлагат приятелство, но в действителност само ще ви използват и ще ви предадат при първата възможност.

Любов

Тъй като Заекът е съвместим с Прасето, в областта на любовта очаквайте, много положителни сюрпризи. Може да разчитате на пълно удовлетворение и много възможности да завладеете сърцата на противоположния пол. Това е година на големи възможности.

Необвързаните ще направят разумен избор по отношение на любовта. Това може да е брак или появата на потомство. Каквото и да е, най-важното е, че решението ще се окаже правилно и ще ви донесе много късмет. А що се отнася до тези които са вече обвързани, основното е, че отношенията ще се укрепят и ще станат много по-силни от преди. Може да пътувате с партньора, да прекарвате времето си заедно, да посетите различни културни събития - всичко това ще усили още повече вашите чувства.

Пари

През 2019 година, ще имате късмет в печеленето на пари. Освен това, заслужава си да се отбележи, че увеличените доходи, няма да бъдат свързани с упорита работа. По-скоро просто ще се организирате добре и ще използвате всички способни сътрудници, чието участие ще допринесе за увеличаването на вашите финанси. Със сигурност знаете как да печелите и трупате богатство. И тази година, ще имате изключителен късмет.

Вашите решения, макар и въз основа на задълбочен анализ, ще бъдат допълнително подкрепени от благоприятната съдба. Затова може да печелите пари, дори ако сте направили не съвсем добри инвестиции. Въпреки това, китайският хороскоп указва, че не трябва да разчитате на бърза печалба. А хазартните игри и незаконните далавери, ще са направо опасни. Не само защото няма да ви донесат задоволителна печалба, но може да попаднете в беда, от която няма да бъде лесно да се измъкнете.

Кариера

Очертават се много възможности, когато става дума за професионална ви кариера. Не само ще имате много енергия за действие, но и ще виждате в перспектива вашите цели. Толкова ясно ще виждате, че ще е невъзможно нещо да пропуснете. Ще разработите подробен план, чието изпълнение няма да създаде проблеми. При никакви обстоятелства обаче не трябва да игнорирате, детайлите на работното място, защото тогава могат да възникнат грешки. Прибързаността, липсата на внимание, страхът и стреса - всичко това може да намали вашата ефективност. Още по-лошо, успехите могат да засенчат разума ви.

Убедени във вашата непогрешимост, ще действате безразсъдно, без да вземате предвид фактите, които са опасни за кариерата. Добре е да мислите за поведението си и да се опитате винаги да се държите възможно най-добре. Заслужава си да се отбележи също, че през 2019 г. може да се сблъскате със завист. Вашият успех вероятно, ще бъде трън в очите на много колеги. Така че е добре да бъдете скромни и да се въздържате от очевидно разпространение на информация за вашият напредък. В резултат на това по-малко хора ще ви завиждат и няма да действат във ваш ущърб.

Семейство

Тази година не се предвиждат, почти никакви проблеми в семейството. Това може да изглежда изненадващо, но ще успеете да избегнете семейните драми, кавги и най-неприятни ситуации. Дали е просто късмет? Не само, ще е в резултат на вашият подход към ежедневните задължения и проблеми. Действията ви, ще накарат вашите близки да се чувстват ценени и обичани. А това е първата стъпка към удовлетворението.

Интересното е, че през 2019 г. в дома ви няма да има никакви размествания, премествания, значителни ремонти или подобни – всичко ще бъде тихо. Вместо това, ще се радвате на стабилност и ежедневие изпълнено с радост. Вярно е, че ще има и малки проблеми, но те ще могат да бъдат решени лесно.

Здраве

През 2019 г., ще може да се похвалите с отлично здраве. Това ще е в резултат на изпитаното щастие, което ще ви зареди с положителна енергия. А това, ще ви позволява да преодолявате всякакви несгоди и болести.

Ще бъдете здрави, силни и изпълнени с ентусиазъм. Ако отделите време за физическа активност, то ще е само от чисто желание малко да се пораздвижите. Диетата ще бъде адаптирана към настоящите ви вкусове, вместо към здравните нужди. По-важното е, че няма да се налага да влагате повече усилия, за да се чувствате във форма, защото тялото ще се погрижи само за себе си.

Заек

Обща прогноза

Това ще бъде една невероятна година - пълна с интересни предизвикателства, щастие и удовлетворение. И преди всичко, много забавления. Всичко ще работи, за да може да се отпуснете. Въпреки че няма да имате причини за нервност, ще бъдете изпълнени с положителни емоции - вдъхновяващи и подтикващи към действие. Ако попаднете в беда, ще получите помощ. Благодарение на това повечето ситуации, ще преминават гладко и всяка пречка под краката ви , ще бъде премахната бързо. Това е отличен период, защото ще ви позволи да постигнете големи успехи - професионални и лични и със сигурност ще се възползвате от него.

Стъпка по стъпка, ще се доближите до светлото бъдеще, за което отдавна мечтаете. Може да се каже, че 2019г., е времето, когато ще имате най-много възможности за изпълнение на вашите планове. Трябва да използвате това и да сте активни! Няма време за мързел и почивка, енергията в годината на прасето ще ви насърчава за действие. Тази година си струва да бъдете по-толерантни към другите. Не всеки може да разбира вашите действия. Няма смисъл да се обиждате и да влизате в конфликти заради това. В края на краищата, не всеки трябва да има същите възгледи за живота като вас. Ще спечелите много повече, ако се отдръпнете от такива хора и не се поддавате на емоции, когато някой ви атакува.

През 2019 г. може да имате известни трудности при адаптирането към околната среда, особено на необичайни места. Така че, ако промените мястото си на пребиваване или работата, трябва да имате това неудобство предвид. То бързо ще премине, просто трябва да бъдете търпеливи. С течение на времето, новите приятели ще разберат за вашата уникалност и ще ви приемат в своята група. Ще посетите много партита и социални събития, но трябва да сте селективни. В противен случай, лесно ще изтощите жизнените си сили. Внимавайте също за измамници, които искат да се възползват от вас. Те ще ви ласкаят, ще ви предлагат приятелство, но в действителност само ще ви използват и ще ви предадат при първата възможност.

Любов

Тъй като Заекът е съвместим с Прасето, в областта на любовта очаквайте, много положителни сюрпризи. Може да разчитате на пълно удовлетворение и много възможности да завладеете сърцата на противоположния пол. Това е година на големи възможности.

Необвързаните ще направят разумен избор по отношение на любовта. Това може да е брак или появата на потомство. Каквото и да е, най-важното е, че решението ще се окаже правилно и ще ви донесе много късмет. А що се отнася до тези които са вече обвързани, основното е, че отношенията ще се укрепят и ще станат много по-силни от преди. Може да пътувате с партньора, да прекарвате времето си заедно, да посетите различни културни събития - всичко това ще усили още повече вашите чувства.

Пари

През 2019 година, ще имате късмет в печеленето на пари. Освен това, заслужава си да се отбележи, че увеличените доходи, няма да бъдат свързани с упорита работа. По-скоро просто ще се организирате добре и ще използвате всички способни сътрудници, чието участие ще допринесе за увеличаването на вашите финанси. Със сигурност знаете как да печелите и трупате богатство. И тази година, ще имате изключителен късмет.

Вашите решения, макар и въз основа на задълбочен анализ, ще бъдат допълнително подкрепени от благоприятната съдба. Затова може да печелите пари, дори ако сте направили не съвсем добри инвестиции. Въпреки това, китайският хороскоп указва, че не трябва да разчитате на бърза печалба. А хазартните игри и незаконните далавери, ще са направо опасни. Не само защото няма да ви донесат задоволителна печалба, но може да попаднете в беда, от която няма да бъде лесно да се измъкнете.

Кариера

Очертават се много възможности, когато става дума за професионална ви кариера. Не само ще имате много енергия за действие, но и ще виждате в перспектива вашите цели. Толкова ясно ще виждате, че ще е невъзможно нещо да пропуснете. Ще разработите подробен план, чието изпълнение няма да създаде проблеми. При никакви обстоятелства обаче не трябва да игнорирате, детайлите на работното място, защото тогава могат да възникнат грешки. Прибързаността, липсата на внимание, страхът и стреса - всичко това може да намали вашата ефективност. Още по-лошо, успехите могат да засенчат разума ви.

Убедени във вашата непогрешимост, ще действате безразсъдно, без да вземате предвид фактите, които са опасни за кариерата. Добре е да мислите за поведението си и да се опитате винаги да се държите възможно най-добре. Заслужава си да се отбележи също, че през 2019 г. може да се сблъскате със завист. Вашият успех вероятно, ще бъде трън в очите на много колеги. Така че е добре да бъдете скромни и да се въздържате от очевидно разпространение на информация за вашият напредък. В резултат на това по-малко хора ще ви завиждат и няма да действат във ваш ущърб.

Семейство

Тази година не се предвиждат, почти никакви проблеми в семейството. Това може да изглежда изненадващо, но ще успеете да избегнете семейните драми, кавги и най-неприятни ситуации. Дали е просто късмет? Не само, ще е в резултат на вашият подход към ежедневните задължения и проблеми. Действията ви, ще накарат вашите близки да се чувстват ценени и обичани. А това е първата стъпка към удовлетворението.

Интересното е, че през 2019 г. в дома ви няма да има никакви размествания, премествания, значителни ремонти или подобни – всичко ще бъде тихо. Вместо това, ще се радвате на стабилност и ежедневие изпълнено с радост. Вярно е, че ще има и малки проблеми, но те ще могат да бъдат решени лесно.

Здраве

През 2019 г., ще може да се похвалите с отлично здраве. Това ще е в резултат на изпитаното щастие, което ще ви зареди с положителна енергия. А това, ще ви позволява да преодолявате всякакви несгоди и болести.

Ще бъдете здрави, силни и изпълнени с ентусиазъм. Ако отделите време за физическа активност, то ще е само от чисто желание малко да се пораздвижите. Диетата ще бъде адаптирана към настоящите ви вкусове, вместо към здравните нужди. По-важното е, че няма да се налага да влагате повече усилия, за да се чувствате във форма, защото тялото ще се погрижи само за себе си

 

  

Китайски хороскоп за 2019 година за знаците Дракон, Змия, Кон, Овца и Маймуна

Китайски хороскоп за 2019 година за знаците Петел, Куче и Глиган 

Източник: kanal3.bg
Коментари